Close
Skip to content

betongrevolution

Gör sig bäst med ljud!

10 starka skäl

Isobetong® by LithoPore®  tillverkas på plats vilket betyder att vi enbart transporterar 10% i jämförelse med alternativen. Isobetong® by LithoPore®  kan jämföras med en ballong som fylls på med luft först då den är framme.

Isobetong® by LithoPore®  är en biotekniskt framställd lättviktsfyllnad/isolering som tillverkas i mobila fabriker genom att enbart tillsätta cement, luft och vatten. Alternativet till Isobetong® by LithoPore®  är i första hand plast.
Den ökade effektiviteten och miljöbesparingen är revolutionerande.

Samarbetet mellan Antopus Concrete Solution AB och LUCA Industries Int. startade 2016.
Resultatet är en ny spännande innovation som bygger på biotekniskt framställd lättviktsfyllnad/isolering. Ambitionen är att växa globalt.

Isobetong® by LithoPore®  marknadsroll är att stå för den strategiska förmågan. Vi vänder oss till en entreprenadmarknad vars främsta styrka är den operativa förmågan. Marknadsfokus är miljövinster, situationsanpassning, effektivitet och förbättrad prestanda. Våra kunder är i framkant, jobbar smartare och är större vinnare. Leveransen är unik, innovativ, skräddarsydd för varje uppdrag med ett bemötande som ger omgivningen positiv energi.

KONTAKT

Kigge (Christopher) Nilsson
Head of Sales & Distribution, Grundare
 

Email: christoffer@isobetong.se
Direkt: 0731429251