Skip to content

innovation

Isobetong® är synonymt med en hållbar revolution. Med Isobetong® öppnas möjligheter till effektivisering och optimering av ert projekt utan att tumma på kvalitet, ekonomi eller miljö. Med en världsunik industriell process framtagen tillsammans med Luca Industries International, kan vi erbjuda projektspecifika lösningar överallt i ett byggprojekt. Nyckeln är framtidsorienterade beställare, processkontroll och en lösningsorienterad organisation. Alltid #OnDemand.

 

 

 

 

 

 

 

HELIKOPTERPLATTAN, DROTTNING SILVIAS BARNSJUKHUS, Göteborg

UTMANING & LÖSNING

I Projekt Helikopter låg utmaningen för kund i tryckhållfasthet trots låg vikt, då Helikopterplattan skulle vara placerad på översta våningen på Drottning Silvias Barnsjukhus. Vi kunde erbjuda rätt lösning på problemet och NCC valde Isobetong® som viktkompensation.

KUNDER & Referensuppdrag

Vi har sedan starten 2016 genomfört ett större antal projekt inom segmenten FLOOR, ROOF, INFRA och INNOVATION. Vi samarbetar idag med flertalet kunder såsom Skanska, Peab, NCC och GeoTech.

ANTAL KRANLYFT

st

VERIKAL STIGNING

m

LEVERERAT

m3

INNOVATION

Isobetong® är synonymt med en hållbar revolution. Med Isobetong®  öppnas möjligheter till effektivisering och optimering av ert projekt utan att tumma på kvalitet, ekonomi eller miljö. Med en världsunik industriell process framtagen tillsammans med Luca Industries International, kan vi erbjuda projektspecifika lösningar överallt i ett byggprojekt. Nyckeln är framtidsorienterade beställare, processkontroll och en lösningsorienterad organisation. Alltid #OnDemand.

HELIKOPTERPLATTAN, DROTTNING SILVIAS BARNSJUKHUS, GÖTEBORG

ANTAL KRANLYFT

st

VERTIKAL STIGNING

m

LEVERERAT

m3
  • I Projekt Helikopter låg utmaningen för kund i tryckhållfasthet trots låg vikt, då Helikopterplattan skulle vara placerad på översta våningen på Drottning Silvias Barnsjukhus. Vi kunde erbjuda rätt lösning på problemet och NCC valde Isobetong® som viktkompensation.

download isobetong

kUNDER & Referensuppdrag

Vi har sedan starten 2016 genomfört ett större antal projekt inom segmenten FLOOR, ROOF, INFRA och INNOVATION. Vi samarbetar idag med flertalet kunder såsom Skanska, Peab, NCC och GeoTech.